Visszaváltható a fel nem használt Repülőtéri vonaljegy ? A BKK elnézést kér az utasoktól

Budapest, 2020. szeptember 24. ? A koronavírus-járvány miatt 2020 áprilisában leállt a 100E reptéri busz közlekedése, azonban a járatra sajnos egy technikai probléma miatt továbbra is lehet jegyet vásárolni. A hibára a Közlekedő Tömeg Egyesület hívta fel a figyelmet, amit ezúton köszön a Budapesti Közlekedési Központ. A BKK egyúttal elnézést kér azoktól az utasoktól, akiknek ez a hiba felesleges kiadást okozott. A korábban vásárolt Repülőtéri vonaljegy természetesen díjmentesen visszaváltható, vagy akár a későbbiekben felhasználható.

Azok, akik Repülőtéri vonaljegyet vásároltak, és azt eddig nem tudták használni, az alábbiakat tehetik:

  • A mobilapplikációban vásárolt, fel nem használt Repülőtéri vonaljegyet vissza lehet váltani. Ilyenkor jóváírják az összeget az ügyfél belső egyenlegén, ami a későbbiekben felhasználható egy másik jegy vásárlására.
  • A fel nem használt jegy teljes vételárát díjmentesen visszatérítik a BKK bármelyik ügyfélközpontjában, kezelési költség nélkül.
  • Ha valaki nem kíván a visszaváltásával foglalkozni, akkor a jegyet felhasználhatja egy későbbi utazása során.

A BKK köszöni utasainak, hogy rendszeresen felhívják a problémákra a figyelmet. Arra biztat mindenkit, hogy ezt a jövőben is tegye meg. Ezek a visszajelzések jelentősen segítik a közlekedésszervező társaság munkáját.[eredeti cikk]

Leave a Comment

Your email address will not be published.